Webdesign Stadskanaal website

Webdesign Emmen website

Website ZZP

Website MKB

Zo gaan wij te werk

Dankzij onze verfijnde workflow voor de bouw van uw website is het altijd duidelijk wat u krijgt.

Webdesign Werkwijze Premium Pixels

Gewoon duidelijk

Wij willen graag een goede en betaalbare oplossing voor u als klant realiseren. Daarom is duidelijkheid vooraf essentieel. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign- en ontwikkeling kunnen wij dat waarmaken.

Tijdens het ontwerp en de bouw van een website is het van het grootste belang dat het eindproduct aansluit bij de wensen en de verwachtingen van u als klant. Samen met u volgen we daarom een aantal eenvoudige stappen om tot het beste resultaat te komen.

Inventarisatie en design

Tijdens een persoonlijk overleg wordt de lay-out, de stijl en de functionaliteit van de website bepaald.

Aan de hand van deze informatie ontwikkelt Premium Pixels een ontwerp van uw website. Hiervoor betaalt u een vaste bijdrage. Het ontwerp kan daarna eenmalig kosteloos worden herzien. Dit bedrag wordt vooraf gefactureerd en dient vooraf voldaan te worden. Eventuele volgende aanpassingen van het ontwerp worden op basis van uurtarief gefactureerd.

Wanneer het ontwerp door u geaccepteerd wordt kan de definitieve bouw van de website van start gaan. Maar wellicht heeft u meer tijd nodig om voor uzelf helder te krijgen wat u wilt. In dat geval heeft u alle vrijheid om pas op een later moment te besluiten om de definitieve bouw al dan niet te laten uitvoeren.

De realisatie van uw website

Als u het aan de hand van het ontwerp eens bent met de voorgestelde stijl van de website, dan kan de definitieve bouw beginnen. De kosten daarvan zijn gebaseerd op de content (dus de inhoudelijke teksten, foto’s, modules, functionaliteit, etc.).Een definitieve offerte wordt daarom pas gegeven als de content aan ons beschikbaar is gesteld.

Geeft u groen licht voor de definitieve bouw van de website dan factureren wij 60% vooraf en 40% na oplevering van het eindproduct.

Aanpassingen en revisies van de definitieve website o.b.v. uurtarief.

Laat u informeren

Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.